Welkom bij Huisartsenpraktijk De Fonteijn

Onderstaande huisartsenpraktijken zijn in Medisch Centrum de Fonteijn gevestigd:

Brinkman

Douven en Isfordink

Van den Heuvel

Schellekens en Melief

Treumann en Westbroek

van Vugt


Prins Bernhardstraat 1
4101 HV Culemborg

Algemeen telefoonnummer: 0345 537 000
Algemeen faxnummer: 0345 537 001

Spreekuur

Wij werken uitsluitend op afspraak. Om het spreekuur goed te kunnen indelen, zal de assistente vragen naar de reden van uw komst. Voor een consult staat 10 minuten gereserveerd. Als u verwacht meer tijd nodig te hebben (bij meer klachten of voor een langer durend gesprek), geeft u dat door aan de assistente.

Herhaalrecepten

Medicatie die u altijd gebruikt, waarvan u er 90 stuks besteld, dienen via de apotheek besteld te worden. Dit kan via hun website, telefoon of brievenbus.

Alle overige medicatie bestelt u via uw huisarts. Deze beoordeeld of u de medicatie nogmaals kan gebruiken. Aanvragen gaat via de doktersassistent, telefonisch of via de huisartsenbalie.


Terugbelspreekuur

Dit is bedoeld voor een kort medisch advies of het bespreken van uitslagen. Maak hiervoor een afspraak bij de assistente. De dokter belt u dan terug.

Huisbezoek

Een huisbezoek is bedoeld voor patiënten die door ziekte of beperking niet in staat zijn naar de praktijk te komen.Aanvragen vóór 11.00 uur ‘s morgens.

Doktersassistentes

Zij maken de afspraken en geven telefonisch advies. Ook kunt u bij hen terecht voor het verbinden van wonden, zwachtelen, tapen, verwijderen van hechtingen, oren uitspuiten, bloeddrukmeting, aanstippen van wratten,  injecties en 24-uurs bloeddrukmeting. Maak hiervoor eerst een afspraak. Urine kunt u bij de balie afgeven met vermelding van uw klachten.

Praktijkondersteuners (POH)

Zij begeleiden patiënten met diabetes mellitus, astma/COPD, hart- en vaatziekten en psychische problemen. POH’ers zijn speciaal voor hun functie opgeleid en bieden u zelfstandig zorg, onder supervisie van de huisarts.

Waarneming tijdens vakantie/nascholing

Als uw huisarts afwezig is, kunt u voor spoedgevallen terecht bij de waarnemend huisarts. De waarneming is alleen bedoeld voor zaken die niet kunnen wachten tot uw huisarts weer terug is