Actuele informatie

 

 

Uw afspraak met de POH  on-line maken.

U kunt u on-line uw afspraak met de praktijkondersteuner maken. Dit geldt voor afspraken  voor Stoppen met Roken, COPD, CVRM en Diabetes.

Zie hiervoor het menu aan de rechterzijde van deze webpagina.

 

HERHAALSERVICE CHRONISCHE MEDICATIE

Vraagt u momenteel de chronische (dagelijkse / wekelijkse) herhaalmedicatie aan door herhaalbriefjes of lege doosjes in te leveren of u doet dat telefonisch?

Voortaan kunnen wij dit, samen met uw huisarts, makkelijker en efficiënter voor u regelen, via de herhaalservice van de apotheek.

Via deze link leest u de toelichting en kunt u zich on-line inschrijven: http://www.mcdefonteijn.nl/herhaalservice-aanmeldformulier 

 

LSP (Landelijk Schakel Punt)

Om de belangrijkste gegevens uit uw dossier in te kunnen zien bij een eventueel bezoek aan de huisartsenpost of om uw medicijngebruik in te kunnen zien bij een bezoek aan het ziekenhuis is het nodig dat u toestemming heeft gegeven aan uw huisarts om deze gegevens beveiligd uit te wisselen.

U kunt zich hiervoor aanmelden door het toestemmingsformulier (te downloaden via de website of beschikbaar bij de balie) in te vullen en in te leveren bij de balie van medisch centrum de Fonteijn (zie "LSP" in het menu rechts).

 

THUISARTS.NL

De website www.thuisarts.nl geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie van uw huisarts over gezondheid en ziekte.

Bekijk deze site: zie www.thuisarts.nl of download de thuisarts app (gratis).