Actuele informatie

VERANDERING VAN PRAKTIJKONDERSTEUNER

1-2-2019 Sandra Barten is gestart als nieuwe praktijkondersteuner. Zij gaat spreekuren houden voor patiënten met diabetes, long,hart en vaatziekten. Door haar komst en het feit dat zij meer uren werkt dan haar voorgangster kan het zijn dat patiënten gaan wisselen van praktijkondersteuner. Collega praktijkondersteuner Jurria van der Noordaa ziet vanaf februari ook patiënten met longproblematiek.

 

Uw afspraak met de POH  on-line maken.

U kunt u on-line uw afspraak met de praktijkondersteuner maken. Dit geldt voor afspraken  voor Stoppen met Roken, COPD, CVRM en Diabetes.

Zie hiervoor het menu aan de rechterzijde van deze webpagina.

 

Vanaf eind april hebben wij een nieuw telefoonmenu

Vanaf donderdag 19 april 2018 kiest u, via het menu, voor uw eigen praktijk. U zult dan 's ochtends geregeld dezelfde assistente aan de telefoon krijgen.

Wij verzoeken u voor het stellen van vragen en het maken van afspraken in de ochtend te bellen.

 

HERHAALSERVICE CHRONISCHE MEDICATIE

Vraagt u momenteel de chronische (dagelijkse / wekelijkse) herhaalmedicatie aan door herhaalbriefjes of lege doosjes in te leveren of u doet dat telefonisch?

Voortaan kunnen wij dit, samen met uw huisarts, makkelijker en efficiënter voor u regelen, via de herhaalservice van de apotheek.

Via deze link leest u de toelichting en kunt u zich on-line inschrijven: http://www.mcdefonteijn.nl/herhaalservice-aanmeldformulier 

 

LSP (Landelijk Schakel Punt)

Om de belangrijkste gegevens uit uw dossier in te kunnen zien bij een eventueel bezoek aan de huisartsenpost of om uw medicijngebruik in te kunnen zien bij een bezoek aan het ziekenhuis is het nodig dat u toestemming heeft gegeven aan uw huisarts om deze gegevens beveiligd uit te wisselen.

U kunt zich hiervoor aanmelden door het toestemmingsformulier (te downloaden via de website of beschikbaar bij de balie) in te vullen en in te leveren bij de balie van medisch centrum de Fonteijn (zie "LSP" in het menu rechts).

 

THUISARTS.NL

De website www.thuisarts.nl geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie van uw huisarts over gezondheid en ziekte.

Bekijk deze site: zie www.thuisarts.nl of download de thuisarts app (gratis).