Praktijk Schellekens & Melief

 

Prins Bernhardstraat 1
4101 HV Culemborg

Telefoon: 0345 537 000, toets 4 , bij spoed toets 1

Voor vragen / afspraken zijn wij bereikbaar:

08.00 - 10.10

10.45 - 12.25

13.30 - 16.30

Belt u s.v.p. vooral 's ochtends voor uw afspraken en vragen

In geval van spoed / levensbedreigende situaties kunt u bellen van 08.00 - 17.00

 

PRAKTIJK

Mw. Schellekens is aanwezig op woensdag

Dhr. Melief is aanwezig op maandag, donderdag en de dinsdag in de even week.

Mw. Zuethoff is aanwezig op dinsdag en vrijdag

Bij diensten/nascholingen of vakanties zal het incidenteel voorkomen dat zij een dag ruilen.

U kunt voor alle hulpvragen bij beide artsen terecht. Echter bij een vervolgafspraak voor hetzelfde probleem is het voor de continuïteit beter om dit bij dezelfde arts te doen. Uiteraard kunt u voor dringende zaken altijd bij beide artsen terecht.

Een afspraak is in principe bedoelt voor één klacht. Mocht u meerdere klachten willen bespreken dan vragen wij u vriendelijk om een dubbele afspraak te maken.

 

 WIE WIJ ZIJN

Mevr. Schellekens: ik ben ruim 20 jaar huisarts in Culemborg en wat me nog steeds trekt in dit vak is de veelzijdigheid. De maatschappij aan me voorbij zien komen elke dag. Ik houd van de eigen regie van mijn patiënten en streef ernaar een goede partner daarin te zijn. 

Dhr. Melief: ik kan mezelf het best omschrijven als een degelijke huisarts. Naast het huisartsen vak, werk ik als huisarts in een psychiatrische instelling: de Willem Arntz Hoeve in Den Dolder. Voor mij is het een hele positieve uitdaging om het vak van huisarts te combineren met het bieden van hulp voor psychiatrisch zieke patiënten.