Uitleg kluisjes

Gratis service apotheek de Fonteijn

24 uur per dag, 7 dagen per week uw (herhaal) recepten afhalen bij uw Apotheek

Voorwaarde om mee te kunnen doen:

Indien u thuis voor 3 of meer  werkdagen nog uw chronische/dagelijkse medicatie heeft in huis heeft, kunt u gebruik maken van onze GRATIS  kluisjesservice. Ook voor andere, door u zelf of via de huisarts, recepten kunt u een aflevering via het kluisje laten plaatsvinden.

Wat heeft u er voor nodig?

Een mobiele telefoon die aanstaat vanaf  het moment dat u de recepten heeft ingeleverd.

1.    U ontvangt  binnen 3 werkdagen een SMS- bericht  op uw mobiele telefoon.

2.    U haalt uw medicijnen op wanneer het u uitkomt. 

Het is wel de bedoeling dat u het kluisje zsm leegt nadat u het sms-bericht  hebt ontvangen. Hiermee kunnen we op dezelfde werkdag meerdere clienten gebruik laten maken van hetzelfde kluisje.

Antwoorden op vragen

Wat ontvang ik op mijn mobiel?

U ontvangt een sms bericht met als inhoud: het toegekende kluisjesnummer en de 4-cijferige code om het kluisje te ontgrendelen.

Hoe gaat de apotheekdeur open als de apotheek gesloten is?

Boven de brievenbus, links naast de elektrische voordeur hangt een nummeriek-toestenbordje. Door het intoetsen van de in het SMS-bericht meegeleverde 4-cijferige kode kunt u hiermee de elektrische schuifdeur  openen.

Kan ik nog aan de balie medicijnen ophalen?

Ja, dan kan altijd. Bijvoorbeeld.wanneer u nieuwe of spoed medicatie nodig heeft, of als u andere informatie van de apotheek nodig hebt.

Gelden 24 uur per dag en 7 dagen per week voor alle ophaallocaties?

Nee. U kunt alleen op de locatie van de apotheek 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht. Indien u gebruik wilt maken van de kluisjes bij de Coöp dan kunt u alleen tijdens de openingstijden van de Coöp gebruik maken van deze service.

Wat gebeurt er na mijn aanmelding?

Uw persoonlijke gegevens en die van evt huisgenoten (indien vermeldt op het aanmeldformulier!!!!) worden binnen 24 uur na aanmelding aangepast. U ontvangt hierover geen bericht.

Heb ik altijd hetzelfde kluisje?

Nee, iedere keer krijgt u een kluisje toegewezen wat bij de grootte van uw geneesmiddelpakketje  past. Er zijn grootte en kleine kluisjes,
De meegeleverde 4-cijferige code is iedere keer anders.

Heeft u nog andere vragen, mailt u dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..