« terug naar vorige pagina

Herhaalservice apotheek

Kent ú het gemak van de herhaalservice al?

Het werk wat u heeft aan het bestellen van uw chronische (dagelijkse/ wekelijkse) medicatie bij de huisarts nemen wij graag uit handen.

Wij zorgen voor u dat een recept wordt aangevraagd bij uw huisarts en vervolgens maken wij de medicatie voor u klaar. Een tweede voordeel is dat wij de voorraad van uw medicatie bijhouden, zodat deze steeds op tijd wordt bijbesteld. Wanneer de medicatie voor u klaar staat, dan krijgt u van ons een e-mail of een gratis sms-bericht dat u de medicatie af kunt halen.

Om welke medicatie gaat het?

Het herhaalsysteem is alleen geschikt voor de chronische medicatie. Dat is de medicatie die u iedere dag of week moet gebruiken. Bijvoorbeeld cholesterolverlagers, bloeddrukverlagers, maagbeschermers, etc. Uitzonderingen zijn: antidepressiva, antipsychotica, immunosuppressiva, sommige dermatica, etc. Bij vragen kunt u bij ons informeren.
De herhaalservice is doorgaans niet geschikt voor medicatie die tijdelijk wordt gebruikt, zoals antibiotica, opiaten, pijnstillers, pufjes, zalven en cremes en dergelijke.

Kiest ú voor gemak?

Vult u onderstaande gegevens in om gebruik te maken van de herhaalservice. Wij vragen u eenmalig in te vullen welke medicatie u op dit moment gebruikt, zodat we dit kunnen vergelijken met de gegevens in ons systeem. U kunt de strook vervolgens inleveren bij de apotheek of mailen naar info@apotheekdefonteijn.nl. Wij laten u weten wanneer u met het herhaalsysteem kunt starten.

24-uurs afhaalservice

Om het ophalen van medicatie makkelijk en snel te laten verlopen is een 24-uur afhaalservice aanwezig.
U kunt uw medicatie afhalen wanneer het ú uitkomt. U ontvangt van ons een gratis sms of e-mail zodra uw medicatie klaar ligt!

U kunt hier on-line uw inschrijving invullen: Herhaalservice aanmeldformulier.

Wilt u liever het inschrijfformulier afdrukken, met de hand invullen en bij ons inleveren, gebruikt u dan deze link: Formulier herhaalservice