« terug naar vorige pagina

MedGemak app

Medisch Centrum de Fonteijn maakt gebruik van de MedGemak-app. Deze app is gekoppeld aan het patiëntenportaal MijnGezondheid.net. Als praktijk vinden wij het regelen van uw online zorgtaken zeer belangrijk. Met de app kunt u nu nog eenvoudiger online uw zorgtaken regelen waar en wanneer het u uitkomt.

MedGemak biedt onder andere de mogelijkheid om online een afspraak te maken in de praktijk, vragen te stellen aan uw zorgverlener en herhaalrecepten te bestellen voor uw medicatie. Lees meer over de app.

Wij hopen dat u wilt starten met de MedGemak app om hiermee nog makkelijker uw zorgtaken te regelen.

 


 

Stap 1: Inloggen op MijnGezondheid.net

Voordat u met de MedGemak app kunt starten, moet u de app koppelen aan uw MijnGezondheid.net-account. 

Medisch Centrum de Fonteijn heeft alle patiënten van de praktijk aangemeld bij MijnGezondheid.net. Als u bij ons ingeschreven staat als patiënt hoeft u niet meer eenmalig te registreren voor MijnGezondheid.net. U kunt direct inloggen met uw DigiD met sms code of via de DigiD app. Daarna kunt u inloggen met een 5-cijferige pincode.

Inloggen MijnGezondheid.net

 


 

Stap 2: Download MedGemak app

Met uw MijnGezondheid.net-account kunt u de MedGemak app gratis downloaden in de App-Store of Google Play-Store.

Als u de MedGemak app heeft gedownload op uw Smartphone, dan moet u uw smartphone registreren. Op de website www.mijngezondheid.net vindt u extra uitleg over het koppelen van MedGemak aan uw MijnGezondheid.net account.

Naar de website van MijnGezondheid.net

Bekijk video